Viser arkivet for juni, 2009

Dette mener anmelderne om Bruce Springsteen i Bergen

Konsertanmeldere landet over tar hatten av for Bruce Springsteen sin konsert på Koengen i Bergen tirsdag. Undertegnede har samlet sammen noen av anmeldelsene og deres inntrykk.

BA gir terningkast 6
Per Randers Haukaas, anmeldelse Energi og kraft – “Bruce Springsteen ga alt og litt til. For en mann. Og for et band! … Høydepunktene sto i kø. Til og med hans svakere låter gnistret det av i går.”

BT gir terningkast 6
Einar Engelstad, anmeldelse Ingen grunn til å sova burt sumarnatta, nei – “Ingen tvil om hvem som er sjefen. … Lydnivået kunne kanskje ikke måle seg med Metallica i fjor, men til gjengjeld har ”The Boss” en karismatisk utstråling som rekker forbi Bontelabo og langt ut på Byfjorden.”

Dagbladet gir terningkast 5
Anders Grønneberg, anmeldelse Folkefesten – “Det er ikke ofte vi er på konsert og opplever så god publikumsstemning så tidlig i konserten. Mens jeg ser arbeidskaren Bruce Springsteen rocker og roller med en glød og iver som forbløffer, blir det veldig klart for meg at styrken ligger like mye i mannen som i låtene.”

VG terningkast 6
Stein Østbø, anmeldelse Verdens beste Bergens-Bruce – “Størrelsen på hjertet til Bruce Springsteen – 60 i september – kan knapt måles i omkrets og enda mindre i ord. …Mot publikum er han et unikum. Også mot de yngste.”

Aftenposten terningkast 6
Robert Hoftun Gjestad, anmeldelse Full fest med Bruce – “Til tider var det nesten bare å klype seg i armen, bøye seg i støvet og rope med på strofene – selv for én som ikke kan synge.”

Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet under. Eller via Twitter med en eller flere av hashtagene #brucebergen #theboss # springsteen

Fansen samlet på nett - live Bruce-hyllest fra Koengen

Bruce Springsteen-fansene Erling og Halvor fortsetter å holde koken i sin CiL – overføring som du også kan følge direkte i Bergen360 sin konsertkalender Desibel.

Overføringen går for fullt med bilder, tweets og brukerdiskusjoner – alt i en miks sammen med Erling og Halvors særdeles kompetente kommentarer.

Sjekk også ut Halvors Springsteen-side

Media om Bruce-hysteriet:

Ekstrabiletter

Mangler du billett til Bruce Springsteen på Koengen?

I Januar ble bilettene til de to Springsteen konsertene revet bort innen en time etter at salget startet.

Nå melder bergenlive.no at det mandag 8.juni kl.9.00 legges ut ekstrabilletter for salg.