Viser arkivet for januar, 2010

Depeche Mode konsert i Bergen

Depeche Mode gjestet Vestlandshallen 29. januar.
Se alle bildene på BA.no.

Dugnad for Haiti

Dugnad Haiti

Organisasjonen Dugnad for Haiti søker lokale krefter!

Dugnad for Haiti er et initiativ fra musikk-Norge, i fellesskap med Kirkens Nødhjelp og Røde Kors. 24.januar går startsskuddet i Oslo.

Her følger en oppfordring fra Dugnad for Haiti:

Kjære musikkollega. Vi er vitne til en enorm tragedie i Haiti. Det er fortvilet å se mennesker i en slik situasjon. Vi kan gjøre noe, og derfor ønsker vi å invitere alle som kan bidra med musikk- og kulturarrangementer rundtom i landet til å gjøre det de kan.

Vi er godt igang med Dugnad for Haiti som vil samle inn penger til to organisasjoner som er meget sterkt inne i landet allerede, Røde kors og Kirkens Nødhjelp. Organisasjonen bygger på Dugnad05 som samlet inn 2,5 millioner til tsunamiofrene, og hvor 70 arrangører bidro. Nå kan dere bidra! Vi setter igang dugnaden med et startskudd på Rockefeller søndag 24. januar, med påfølgende konserter på andre klubber fremover.

Vi er en raskt oppsatt organisasjon og håper derfor at ved å mobilisere flere, kan vi sende administrativ informasjon, grafikk og annet dere trenger, men ellers la lokale krefter ta seg av arrangementet. Ta kontakt med oss via mail. Beskriv prosjektet og gi oss kontaktinformasjon.

  • Mail: dugnadforhaiti@gmail.com

Med vennlig hilsen oss i Dugnad for Haiti.

Initiativtakere:
Alexander Eik, filmregissør
Elin Aamodt, Gramart

I arbeidsgruppa sitter også
Runar Eggesvik og Paal Ritter Schjerven (Musikkbyen Oslo)
Journalist Joacim Lund
Rannveig Lie og Anne Berentsen (Kulturmeglerne)
Terje Bontveit (Mono)
Anita Halmøy Wisløff (Artistpartner)
Christian Schøyen (Live Nation)
Teréz Hollo-Klausen (Cinenord)

  • To dager tidligere, 22 januar, skal George Clooney og Wyclef Jean lede et innsamlingsprogram i regi MTV. Blant bidragsyterne er Bono, Christina Aguilera og Alicia Keys.

Social Suicide

Social Suicide

Pete Townshend og Jimi Hendrix ville felt en liten tåre i ren stolthet om de hadde sett dette bandet, som nok har en stor fremtid foran seg. BT var frelst for to år siden

Hardcore punkerne Social Suicide har, trass sin unge bandalder, en lang rekke spillejobber bak seg. De har blitt merket som et knakende liveband og i slutten av januar begynner de på sin “5th man on a dead mans grave” tour. Før denne konkurrerer de i ZOOM og etterpå er de booket på By:Larm

Ikke bare programmet til Social Suicide er allerede tettpakket, men flere vil ha mer fra gutta. Lydverkets Ruben Gran (01.01.2010) er en av de:

“Har kjempetro på disse i 2010! […] Jeg gleder meg til alt som har med Social Suicide å gjøre.“

Det er duket for et spennende år for gutta fra Os.