Følg minnemarkeringen til Michael Jackson live

Fra i dag, tirsdag kl 18.00 kan du følge Michael Jacksons minnemarkering fra Staples Center i Los Angeles på BA.no.

Dette mener anmelderne om Bruce Springsteen i Bergen

Konsertanmeldere landet over tar hatten av for Bruce Springsteen sin konsert på Koengen i Bergen tirsdag. Undertegnede har samlet sammen noen av anmeldelsene og deres inntrykk.

BA gir terningkast 6
Per Randers Haukaas, anmeldelse Energi og kraft – “Bruce Springsteen ga alt og litt til. For en mann. Og for et band! … Høydepunktene sto i kø. Til og med hans svakere låter gnistret det av i går.”

BT gir terningkast 6
Einar Engelstad, anmeldelse Ingen grunn til å sova burt sumarnatta, nei – “Ingen tvil om hvem som er sjefen. … Lydnivået kunne kanskje ikke måle seg med Metallica i fjor, men til gjengjeld har ”The Boss” en karismatisk utstråling som rekker forbi Bontelabo og langt ut på Byfjorden.”

Dagbladet gir terningkast 5
Anders Grønneberg, anmeldelse Folkefesten – “Det er ikke ofte vi er på konsert og opplever så god publikumsstemning så tidlig i konserten. Mens jeg ser arbeidskaren Bruce Springsteen rocker og roller med en glød og iver som forbløffer, blir det veldig klart for meg at styrken ligger like mye i mannen som i låtene.”

VG terningkast 6
Stein Østbø, anmeldelse Verdens beste Bergens-Bruce – “Størrelsen på hjertet til Bruce Springsteen – 60 i september – kan knapt måles i omkrets og enda mindre i ord. …Mot publikum er han et unikum. Også mot de yngste.”

Aftenposten terningkast 6
Robert Hoftun Gjestad, anmeldelse Full fest med Bruce – “Til tider var det nesten bare å klype seg i armen, bøye seg i støvet og rope med på strofene – selv for én som ikke kan synge.”

Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet under. Eller via Twitter med en eller flere av hashtagene #brucebergen #theboss # springsteen

Fansen samlet på nett - live Bruce-hyllest fra Koengen

Bruce Springsteen-fansene Erling og Halvor fortsetter å holde koken i sin CiL – overføring som du også kan følge direkte i Bergen360 sin konsertkalender Desibel.

Overføringen går for fullt med bilder, tweets og brukerdiskusjoner – alt i en miks sammen med Erling og Halvors særdeles kompetente kommentarer.

Sjekk også ut Halvors Springsteen-side

Media om Bruce-hysteriet:

Ekstrabiletter

Mangler du billett til Bruce Springsteen på Koengen?

I Januar ble bilettene til de to Springsteen konsertene revet bort innen en time etter at salget startet.

Nå melder bergenlive.no at det mandag 8.juni kl.9.00 legges ut ekstrabilletter for salg.

Bruce Springsteen for 44,000 i Bergen

Bruce Springsteen, Working on a dream tour

Gratulerer Bergen – Bruce Springsteen & The E Street Band kommer til byen! To konserter skal gjøres unna på Koengen – Bergenhus Festning 9. og 10. juni 2009. De to eneste konsertene Springsteen gjør i Norge i 2009.

Det legges ut 22,000 billetter per konsert.

Se også sak på BA.no og bergenlive.no

Coldplay til Koengen - billettene legges ut torsdag

BA.no, skjermdump 9.12.2008

Nok en fjær i hatten for Bergen Live – britiske Coldplay er klar for Koengen i Bergen 19. august 2009, ifølge BA.no. Bergen er britenes eneste Norges-stopp i 2009.

Bandet spilte sist i Bergen i 2000 på Kvarteret. Den gangen ble det hele en smålunken affære både for publikum og musikere, ifølge BA.

Billettene til storkonsert legges ut for salg førstkommende torsdag, 11. desember klokken 0900 på Billettservice tlf 815 33 133 og online via www.billettservice.no Billettservice tlf 815 33 133 og online via www.billettservice.no. Prislappen er satt til 650,- NOK + avgift.

19. august 2009 åpnes dørene på Koengen klokken 1800. Coldplay går ifølge bergenlive.no på scenen klokken 2100. Supportband er foreløpig ikke offentliggjort.

Metallica i Bergen - videoklipp

Om du ikke fikk meg deg Metallica-konserten i Bergen, eller bare ønsker å mimre litt, sjekk ut denne samlingen av videoklipp som tilskuere har publisert på YouTube. Her får du alt fra åpningssekvensen noen av låtene og et fett pyroshow.

Pyroshow

Pyroshow – annen vinkel

Pyroshow – tredje vinkel